Yrityssiivous Helsinki

Yrityssiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Etsitkö kumppania yrityssiivoukseen Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla? Toimitilojen siisteydellä voi olla ratkaiseva vaikutus siihen, millaisen vaikutelman asiakkaat toiminnastanne saavat. Valitse siis meidät kumppaniksi yrityssiivoukseen!

Meillä on yli 10 vuoden kokemus siivousalalta. Laadukas työn jälki ja sovitussa aikataulussa pysyminen ovat työmme perusta. Käytämme siivouksessa ammattilaiskäyttöön valmistettuja, tasokkaita välineitä. Käytössämme on muun muassa yhdistelmäkone, jolla suurienkin lattiapinta-alojen puhdistus onnistuu nopeasti ja tehokkaasti. Huolella valitut työvälineet ja henkilökuntamme vahva ammattitaito takaavat yhdessä puhtaan lopputuloksen.

Monipuoliset yrityssiivoukset

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi yrityssiivouksen palvelut. Siivoamme muun muassa seuraavan tyyppiset kohteet:

  • Toimistot – lue lisää toimistosiivouksista!
  • Myymälät
  • Teollisuushallit
  • Tuotantotilat
  • Hoivalaitokset
  • Rakennuskohteet

Meiltä saat yritykseesi myös ikkunanpesut.

Yrityssiivoukset joustavasti 

Hoidamme siivoukset sujuvasti suurissa ja vaativissakin kohteissa sovitun aikataulun mukaisesti. Räätälöimme yrityssiivoukset aina asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi. Teemme myös loppusiivouksia erilaisiin kohteisiin.

Järjestämme yrityssiivoukset siten, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaan toiminnalle. Teemme yrityssiivoukset asiakkaan toivomalla aikataululla: siivous voidaan toteuttaa esimerkiksi liikkeen sulkeutumisen jälkeen. Ylläpitosiivousten väli sovitaan asiakkaan toiveen ja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Erikoistilanteissa siivoukset voidaan tehdä myös viikonloppuisin.

Kun otat yhteyttä, kerro meille millaisella aikataululla haluat toimitilasi siivottavan – me toteutamme toiveesi!

Meillä asioit tutun siivoojan kanssa

Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita, joille teemme ylläpitosiivouksia säännöllisesti. Kun sovit kanssamme ylläpitosiivouksesta, huolehdimme toimitilojesi siisteydestä säännöllisin väliajoin ilman erillistä kutsua. Näin toimitila pysyy siistinä omalla painollaan, etkä joudu soittelemaan paikalle siivoojaa ja sopimaan siivouksesta kerta toisensa jälkeen.

Panostamme toiminnassamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkaanamme saat oman siivoojan, joten voit asioida tutun ihmisen kanssa eikä tekijä vaihdu joka kerta. Näin varmistetaan, että sovituista asioista pidetään kiinni ja että saat jokaisella siivouskerralla juuri sen palvelun, josta olet kanssamme sopinut.

 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon: kun etsit ammattitaitoista kumppania yrityssiivoukseen Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, ota meihin yhteyttä!

Yrityssiivous Helsinki